(Tonton 1 video = RM66) Buat duit dengan menonton video (Buat duit online 2022)

Buat Duit Online Malaysia
Spread the love

 

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

     

    

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Saya nak kongsikan 1 Kerja Freelance , tonton video pun anda akan dibayar!

Cara #1 buat duit online
Ebook PERCUMA buat duit online
👉

Register Jadi Freelance di Fiverr
👉

Tutorial penuh register untuk jadi Freelancer di Fiverr
👉

KLIK link ini untuk belajar 3 Langkah buat RM1,000 sehari
👉👉👉

Dapatkan Canva PERCUMA / FREE disini
👉

Sila tonton video hingga habis supaya tak tersilap langkah dan tak dapat jana apa-apa pendapatan online.

Subscribe channel untuk belajar lagi cara buat duit online dan TAK TERLEPAS setiap video terbaru saya:👉 👉

Video kali ni nak share cara buat duit di YouTube dengan cara yang mudah. Yang penting konsisten dan jangan putus asa! 💪💪💪

Get FREE Online video editor: 🎥
(Get 25% OFF on all paid plans using this code: STUDENTCODE25)

Dapatkan PERCUMA online video editor yang saya gunakan: 🎥
(Diskaun 25% untuk plan berbayar jika gunakan code ini: STUDENTCODE25)

Belajar jana pendapatan dengan website percuma: 💲💲💲

Taip nama dapat duit : ⌨️💲

Lagi video Tonton video dapat duit: 🎥

Terima kasih kerana sudi menonton video ini
Jangan lupa untuk LIKE dan SUBSCRIBE kerana apa yang anda lakukan ini begitu berharga
Semoga anda dirahmati

DISCLAIMER:
I am not a FInancial Expert. This video is for educational purposes only. There is no guarantee that you will earn any money using the techniques and ideas mentioned in this video today. This is in no way intended to be financial advice. Your level of success in attaining the results claimed in this video will require hard-work, experience, and knowledge. We have taken reasonable steps to ensure that the information on this video is accurate, but we cannot represent that the website(s) mentioned in this video are free from errors. You expressly agree not to rely upon any information contained in this video.

29 thoughts on “(Tonton 1 video = RM66) Buat duit dengan menonton video (Buat duit online 2022)

    1. Bergantung pada kemahiran Dan preference masing2, kalau suka kerja tu akan jadi mudah

  1. Semua keje yang kita buat tu..duit nye masuk kat mana bang?pastu..macam mana nak pindahkan ke akaun kita?

    1. Keluar yang bahasa melayu ek? Maaf masa video tu dibuat Masih dalam bahasa inggeris. Boleh proceed yang melayu punya

  2. Minimum berapa dollars boleh cash ke PayPal dan berapa lama ambil masa pindah kan ke paypal

    1. Bila dah habis review, Dan customer anda approve review video yang anda buat, terus payment masuk dalam acc ANDA dibuat oleh Fiverr. kena register sebagai freelancer di Fiverr dulu. Buat gig sebagai video reviewer. Tutorial penuh cara nak register Fiverr boleh tonton kat sini https://youtu.be/Y3DcaEwwMUQ

  3. Tolong buat tutorial yang full… Macam mana… Nk tengok video dapat duit tu…
    Macam mana nk contact saller

    1. Fiverr ni boleh download apps di google play. Salam tuan, kena register sebagai freelancer di Fiverr dulu. Buat gig sebagai video reviewer. Tutorial penuh cara nak register Fiverr boleh tonton kat sini https://youtu.be/Y3DcaEwwMUQ

      Cara register guna fon sama je tuan

  4. Boss saya da daftar tapi belum ada income so boleh buat video tak cara
    tonton video di bayar
    klik kat mana senang nak faham
    Ni video Boss ni da ok tapi saya masih tak faham nak klik kat mana untuk tonton video di bayar
    Terima kasih

    1. betul sy pon tak faham mcm mana nak jd video reviewer ni . buat gig sebgai video reviewer ni dkt mana ?

    2. @Danial Danny Salam , kena register sebagai freelancer di Fiverr dulu. Register jadi gig tadi tu di Fiverr juga
      Buat gig sebagai video reviewer. Tutorial penuh cara nak register Fiverr boleh tonton kat sini https://youtu.be/Y3DcaEwwMUQ

Comments are closed.