Macam Mana Nak Jual Barang Di Shopee TANPA MODAL 2022 ? l Cara Mula Bisness Shopee Tanpa Modal

Buat Duit Online Malaysia
Spread the love

 

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

     

    

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Macam Mana Nak Jual Barang Di Shopee TANPA MODAL 2022 ? l Cara Mula Bisness Shopee Tanpa Modal
MONEY MAKING RESOURCES:
👉
💲💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲💲
👉
📚8 Ebook Buat Duit ( FREE download)
👉
FOLLOW FACEBOOK PAGE
👉
💰JANA RM1000 DENGAN CLICKBANK💰
👉
SUPPORT My WORKS:
👉
Nak mula bisness di Shopee tanpa modal , Jom tengok video ini.Dan yang last tu chun giler
Hi guys Weng sini ,dalam video ini saya nak kongsi beberapa cara yang anda boleh guna untuk mula bisness Shopee anda tanpa modal .
Lets go .
Top 5
Digital product
Digital product ini adalah product seperti Ebook , template , video programme . Anda boleh create your own ebook and list it up on Shopee. Ataupun template excel , logos , semua ini anda boleh create your own tanpa keluar apa-apa modal.
Please be aware , you need to make sure products ini adalah original bukan cetak rompak ya .
Antara yang hot selling and everyone can do is sell video programme , for example , kedai lamanlega saya , I create video programme yang tentang youtube , affiliate marketing , cara buat duit dan jual dengan harga yang sangat affordable . Semua video programme dalam kedai laman lega ini memang original created by myself.
Please take note , it is not easy to sell in Shopee , no matter apa product category . thanks to the advantage of digital products , saya boleh jual programme ini kat tempat yang lain seperti , facebook , youtube , tiktok dengan senang .kerana saya tidak perlu buat apa-apa shipping . Saya Cuma perlu sent email sahaja . Dan anda boleh buat bisness Shopee ini , eventhou you are travelling , janji ada internet dah gaodim.Not bad kan.
Top 4
Affiliate marketing
Shopee affiliate marketing merupakan peluang jana duit yang ditawarkan oleh Shopee bagi mereka yang nak jana duit dengan Shopee tetapi tidak mahu jadi Shopee seller.
Kita boleh jana duit dengan share mana-mana product di Shopee , apabila ada orang beli kita akan dapat jana duit . Not too bad kan?
Top 3
Tolong orang beli product di Shopee
For example one of the freelancer di fiverr ini offer service dia as a personal shopper on shopee, lazada, carousell malaysia .
Apakah maksud personal shopeer .Terdapat 3 packages basic , standard dan premium . So freelancer ini bantu customer dia beli product dari Shopee Malaysia dan kirim ke customer dia yang berada di luar negara. Ini adalah kerana barang di Shopee memang giler murah

Top 2
Main Game.
Yes ! main game pun boleh jana duit di Shopee . Bukan shopee game ya. Tapi game game.
For example seller ini , offer service dia sebagai joki mobile legend .Nampak sales ini giler babe.
So jika anda power main mana-mana game yang popular , anda boleh list your services up here ini Shopee.

Top 1
Teaching .Yes anda boleh list your expertise to Shopee .Sebagai contoh , if you good at math , list your mathematics brain in shopee , if you good at math , or on watever subject.
Tahu remove background , list your expertise up on shopee.Remove background ini memang simple , pergi ke background remover ,upload your photo , done .
Ini memang simple job untuk kita , tetapi , memamg ada company yang jana beratus ribu sebulan , mereka ini tidak akan bazir masa untuk buat benda yang kecil ini . They will rather spent their time in closing 1 or 2 more sales .
Ok , so these are the 5 ways yang anda boleh guna untuk jana duit di Shopee tanpa modal.
My name is Weng Honn , thanks for watching.
#wenghonn

8 thoughts on “Macam Mana Nak Jual Barang Di Shopee TANPA MODAL 2022 ? l Cara Mula Bisness Shopee Tanpa Modal

  1. MONEY MAKING RESOURCES:
    👉https://linktr.ee/coachwenghonn
    💲💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲💲
    👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/
    📚8 Ebook Buat Duit ( FREE download)
    👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/
    FOLLOW FACEBOOK PAGE
    👉https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
    💰JANA RM1000 DENGAN CLICKBANK💰
    👉https://bit.ly/30jTIEK
    SUPPORT My WORKS:
    👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

    1. @Weng Honn please provide a public, personal social media account with a minimum of 1,000 followers

  2. Boss referal code kena dapat dari mana ya ? Stuck kat register minta referal code

Comments are closed.