INI PULA RESPON USTAZ EBIT LEW LEPAS DAPAT TAHU BERITA DARI MASJIDIL HARAM BUAT SITI SARAH

Video Viral
Spread the love

 

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

     

    

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

INI PULA RESPON USTAZ EBIT LEW LEPAS DAPAT TAHU BERITA DARI MASJIDIL HARAM BUAT SITI SARAH

23 thoughts on “INI PULA RESPON USTAZ EBIT LEW LEPAS DAPAT TAHU BERITA DARI MASJIDIL HARAM BUAT SITI SARAH

 1. Semoga allah menempat kan roh nya bersama2 orang yg soleh….. Bagi gulungan artis yg masih lagi leka dg kenikmatan dunia…. Masih membuka aurat. Masih duduk dikelab2 malam… Meninggalkan solat… Ingat lah azab kubur itu benar… Neraka itu benar…. Bertaubat lah sebelum terlambat….

 2. Al-Fatihah untok Arwah Siti Sarah.😭Semoga roh mu di-cucuri Rahmat dan bersama-sama orang-orang yang Sholehah. Salam Takziah buat keluarga mu.

 3. Alhamdulillah syukur kepada MU YA ALLAH .. besar rahmat mu pada arwah Siti Sarah .. kau telah tunaikan janji2 mu untuk org2 yang beriman&Taat kepada mu YA ALLAH S.W.T..

 4. Satu dalam sejuta umat atau lebih dari sejuta umat menjadi pilihan bagi mengerakkan hati manusia agar mengingati kita dibenua lain.. Alhamdulillah, Allah SWT mengangkat darjat Almarhumah Siti Sarah disaat kepergiannya…

 5. Contoh seorang isteri yang sanggup susah senang bersama suami tercinta dalam apa jua keadaan dan berusaha untuk kesenangan keluarga bersama..Semoga Roh Siti Sara ditempatkan bersama orang2 yang beriman Al Fatihah Aamiin

 6. Allahuakbar..😭😭😭Tuah rezeki seseorang tu tak siapa yg tahu. Semoga akhlak dan kebaikan hati arwah Siti Sarah menjadi contoh terbaik buat semua wanita yg bergelar ISTERI.. Dan para muslimah yg ada. Insyaallah.

 7. Untungnya org ppuan…selain solat,menutup aurat,lakukan kebaikan taat pada suami ,sedekah, dan mendapat keampunan Redha suami. sudah cukup hadiah syurga untuk nya. wahai orang ppuan kamu sgt bertuah..tau.

 8. Tidak perlu menangisi saat arwah pergi,kerana arwah sudah bahagia di syurga….moga ini semua menjadi pembakar semangat shuib dan anak anak nya

 9. Alhamdulillah. Subhanallah.. Semoga Shuib dan anak-anak memperolehi juga rahmat dan hikmahNya. Teruskan amalan yg telah di niat dan amalan harian Allahyarham. Allahu Akbar! ❤️

 10. Allah hu akbar,Allah hu akbar,Allah hu akbar.
  Orang baik ramai yang sayang.
  Semoga kita semua di akhiri dengan pengakhiran yang baik juga..Aamiin Ya Allah.

 11. Dialah insan yang paling istimewa di sisi Allah. Di angkat solatnya di Masjidil haram masyaallah aku hanya bisa menangis bila lline up yang terakhir.

 12. Ingat lagi sewaktu arwah hidup. Macam2 netizen cakap pasal arwah. Cakap arwah riak la apa la. Sekarang ni Allah bukakan satu2 kebaikan yg dia buat kat dunia. Semoga ni tamparan yg hebat bagi korang la. Satu lagi. Sempat tak mntk maaf kat dia?

Leave a Reply