HARI PALING ALLAH MURKA | Ustaz Wadi Annuar

Video Viral
Spread the love

 

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

     

    

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Surau Al Furqan, Bukit Sentosa
16 November 2019

Jom Follow Khalifah Untuk Semua

Facebook
Youtube
Telegram
Whatapp

#KhalifahUntukSemua

38 thoughts on “HARI PALING ALLAH MURKA | Ustaz Wadi Annuar

  1. Baca al quran perlu difahami..agar tidak silap faham..jadi umat islam jgn berlebih2..cuba fahami firman Allah yg memberi teguran kepada nabi..WAHAI MUHAMAD APABILA TIBA HARI KIAMAT KELAK SIAPA KAH YG MAMPU MEMBERI SYUFAAT KEPADA MU..BUKAN KAH KEPADA KU INI TERLETAK SEGALA KEKUASAAN..jadi kesimpulanya nabi juga tidak mampu memberi syufaat..dan allah jua yg mampu memberi syufaat terhadap sesiapa yg dikehendakinya…sebagai mana yg difirmankan dan sebagai mana maksud disebalik AYATULKURSI..dan maka dari itu perbanyakkan la lafas HASBUNALLAH WANIMAL WAKIL NIMA MAULLA WANIMAN NASIR..CUKUP LA ALLAH SEBAIK2 MAHA PENOLONG KU DAN CUKUP LA ALLAH SEBAIK2 MAHA PERLINDUNG KU..sambut la firman Allah yg menyatakan HENDAK LA KAMU BERKATA TEPAT DAN BENAR..AGAR KAMU MENERIMA HIDAYAH YG TEPAT DAN BENAR JUA…maksudnya berselawat itu untuk nabi..dan untuk diri sendiri itu hanya ada pada lafas HASBUNALLAH WANIMAL WAKIL NIMA MAULLA WANIMAN NASIR..

  2. @JOSHUA tak salah pon klau kita brselawat untok mengharapkn syafaat dri nabi.kita percaya atas syafaat Allah dn rasul nya .sbb itu janji Allah.

  1. Asyraft bnar….keadaan hr pembalasan bukan semudahnyg kite pikirkan atau kite harapkan ianya adalah hari yang sukar dgn keadaan yg huru hara. An naziat 45. Wlau bagaimna dlm al quran terdpt rahsia yg di sembunyikan dlm firman akan jln selamat yg bolih di lalui tanpa kesukaran n ia idak tersingkap melainkan orang orang yg di beri ilmu pengetahuan.

 1. Ya allah . masuk kan lah kami nanti seluruh umat islam yg pernah ada di dunia mahupun yg tiada lagi di dunia ini ya allah ke syurga firdaus tanpa hisab dan azab ya allah ya tuhan kami. Tiada tuhan selain allah dan aku bersaksi bahawa nabi muhammad saw adalah pesuruh mu ya allah .. amin ya robbal alamin..

 2. Assalamualaikum semua saudara saudaraku mdhan semuanya berada d DLM rhmat ALLAH amin termasuk ustaz wadi dan semua ulama ulama… MENGINGATKAN kesudahan HDUP kita kna ngalir airmata,, mlu PDA Allah dan kpd nbi s.a.w, sedangkan saidina UMAR AL KHATAB R.A d ceritakan oleh imam al BUKHARI ghazali rahimullah, pernah satu ketika UMAR r.a jatuh pengsan manakala mendengar ayat al Quran d baca, kemudian PDA satu ketika dia mengambil sepotong kayu sambil berkata :sekiranya aku mnjd kayu tidaklah aku mnjd seperti ini.. Dan jka sekiranya ibuku tidak melahirkanku…beliau menangis teresak esak, hingga air matanya mengalir membasahi pipi sehingga PDA mukanya da dua garis hitam bekas air matanya itu..bukankah airmata YG mengalir kerna tkut PDA Allah api neraka x kan dpat menjilatnya… BIARPUN BELIAU saidina UMAR salah SEORG YG d janji syurga tp ia tetap tkut dan gentar PDA Allah, BGAIMNA kah kita ini YG byk bergelumang dsa, pernah x menangis SBAB dsa dsa kita ini,,, ingatlah doa nbi s.a.w Ya Allah berikanlah aku rzki dua mata YG menangis kerna tkut kpd engkau sebelum airmata ini habis… Mdhan Allah mengasihani dan merahmati kita semua umat nbi Muhammad s.a.w…. Ingat pesan luqman kpd ank ank nya BLA melakukan dsa CPAT CPATlah bersedekah SBAB SdkAh menyucikannya dsa dan menjauhkan kemurkaan Allah….

 3. Allahuma inni as allukal Firdaus dunna hi(e)sabin wala ‘adzab.

  “Ya Allah, masukkan kami ke dalam syurga Firdaus-Mu tanpa hisab dan azab.”

  Baca banyak kali, setakat mana Allah izinkan sebelum kita mati. Semoga bermanfaat.

 4. Jika dosamu sebesar kapal di lautan percayalah bahawasanya Pengampunan ALLAH SWT itu seluas lautan…kerana tidak ada yg menyayangimu lebih dari anak isterimu..lebih dari ibu bapamu…lebih dari ahli keluargamu melainkan ALLAH SWT yg sangat2 menyayangimu…

 5. Ya Allah..ampunkn lah dosa²kami,semoga kita semua tergolong dr hamba²mu yg briman dan masukkn lah kami ke syurga mu ya Allah tanpa hisab..Aamiin³🤲Ya Allah..😥

Leave a Reply