Duit Percuma Daripada Lazada | Cara Withdraw Lazada Wallet

Buat Duit Online Malaysia
Spread the love

 

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

     

    

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Update terbaru daripada Lazada membolehkan kita withdraw duit daripada Lazada Wallet.

Join game daripada Lazada untuk dapatkan duit percuma di Lazada Wallet.

Join Daily Rewards
=========================================
Daily Rewards :
=========================================

Share link dapat duit
Involve Asia :

Music in this video:
=========================================
Song: DayFox – Jungle
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link :
=========================================

Follow us!!!
—————————————————————————————
Group Telegram :
Channel Telegram :
Instagram :
Blog :
Facebook :
Twitter :
Business Email : imranwafi00@yahoo.com
—————————————————————————————
#Lazada #Tutorial #DailyRewards

67 thoughts on “Duit Percuma Daripada Lazada | Cara Withdraw Lazada Wallet

    1. @hassan azmin yee memang tak boleh beli barang direct guna rebate RM40 tu. Sbb tu sy bgtau kena topup dulu lazada wallet tu. Bayar je guna lazada wallet. Nanti lps bayar dia akan tolak duit rebate tu.

  1. kenapa saya punya banyak kali gagal ? nama nak kena sama dengan nama dalam bank ke masa nak isi dekat situ tu ?

  2. Bang knp sy x boleh guna lazada wallet saya kalau nk buat payment time beli kt lazada sdgkan wallet sy ad duit???

    1. Same problem,,,, i top up rm100 but can’t use lazada wallet for make a payment,,withdraw also can’t

  3. Kenapa saya tak boleh nak add bank account dalam apps lazada? Bila tekan button add bank account, dia kluar pop up tulis network error tapi internet connection saya semua ok jaa.. dah beberapa hari cuba tetap kluar notifikasi yg sama.. ada apa2 suggestion ke??

    1. Sama jgak.. network error.. dh clear data pon sama.. uninstall install blik pon sma.. tgk xde update pon

  4. Bang..kalau kita withdraw dari lazada wallet tapi kena reject nnti duit tu akan masuk ke lazada wallet semula ke?

    1. Skrg ni lazada dh limitkan withdraw.
      Kalau nak withdraw,kena withdraw pukul 8 pagi.

      Kena cepat la .kalau tak dapat,kena cuba hari esok.

    2. @Imran Wafi saya dah 15 hari berturut-turut cuba. Smpai skrang dah 50 ringgit dah, takleh withdraw pun, asyik out of stock je😪 padahal each time sy cuba, tepat2 pukul 8 pagi

  5. Salam abang imran, benda ni boleh percaya ker? Takut scammers ja. Sorry sekadar bertanya. Tq youtuber imran👍

  6. Tak tahu lah kenapa saya nak withdraw rm40 tu asyik out of stock je sedangkan saya login tepat jam 10 am…hmm

    1. @Irfan Sudin kena keluar duit juga. Kalau redeem voucher RM5.. Nnti bila beli lebih RM25, kita boleh guna voucher RM5 tu. So dpt discount RM5.

    2. @Imran Wafi duit tu kalau cukup 40 boleh guna dlm lazada jeke boleh transfer ke bank?

    1. Tak boleh keluarkan tapi boleh guna. Topup je wallet lazada.. Lepastu buat bayaran macam biasa. Nanti dia akan auto tolak duit rebates.

  7. Bang kalau dah withdraw duit tu dari lazada wallet ke mybank nak kena tunggu berapa hari baru masuk ke mybank? Pls notice banf

    1. @Imran Wafi aslm bang ,nak tanyeee bole ke bang buat withdraw 2 kali bang? Sbb duit ayah saye kata tk masuk pun bole ke bang ?

  8. duit dah cukup rm40, saya nak withdraw byk hari dah..tapi selalu stock habis😤

  9. Knp duit bila withdraw Rm40.46sen jadi Rm40 riggit je ? Sbb saya ada rm50 riggit bila withdaw dpt Rm40 riggit je…10 riggit akan tolak sndri ke

    1. @Imran Wafi masalah nya xblh nak withdraw ? Tekan withdraw keluar mcm imran tungguh tadi…tapi lepas tu duit tak masuk pun kat lazada wallet ?

    2. @Jaya Malar dia ada waktu untuk withdraw. Kena ikut waktu tu.

      Nak withdraw susah juga sebab kena berebut. Dulu senang laa

Comments are closed.