58 thoughts on “Cara Guna ShopeePay Offline Beli KFC (Boleh guna duit ePemula RM150)

  1. Bang kenapa barcode saya keluar no je xde jalur ii tu..boleh ke scan klau nombor saje

    1. @Mas Lui Family klau contoh org lain nk guna pstu kita screen shot n hntr gmbr guna wssp qr code tu masih dpt di scan tak?

  2. Bayar ni tak payah on data ke ?
    Offline pon boleh ?
    Lepastu kalau nak bayar dekat kedai eco (kedai rm2) pon boleh ka bayar pakai shopee pay ni

  3. Jadi kedai baju pun blh la ni? Contoh kedai H&M 😂 fizikal jugak kan?

  4. Bole ke kalau kita nk beli barang dlm 7E , stesen minyak ataupun kedai yg bole terima shoppe pay

Comments are closed.