5 Idea Bisnes Paling Untung 2022

Buat Duit Online Malaysia
Spread the love

 

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

     

    

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Kita masing-masing ada career path sendiri. Ada yang suka kerja 9-5 di office malah ada juga yang baru nak jinakkan diri dalam bisnes. Tapi anda tahu tak antara idea bisnes yang paling untung tahun 2022 ni? Jangan pening kepala dah, kami dah listkan senarai bisnes terbaik untuk anda explore!

Ingin mohon pinjaman peribadi untuk modal bisnes? Semak kelayakan pinjaman secara percuma melalui platform Direct Lending disini :

SUBSCRIBE channel Direct Lending untuk lebih banyak tips lifestyle dan kewangan santai :

———TIMESTAMPS———

00:00 Intro
00:34 Bisnes Foodtruck
01:30 Personal Shopper
02:15 Bisnes Cuci
03:21 Servis Lipat Baju
03:34 Jual Hasil Tangan di Etsy
04:47 Outro

#ideabisnes #bisnesuntung #bisnes2022 #janaincome

37 thoughts on “5 Idea Bisnes Paling Untung 2022

  1. saya ada satu edia juga yg paling bagus..niaga buah genuah dan buah jering.. 👍👍👍

    1. Salam cik Ros, saya cadangkan cik start dengan promotekan servis tersebut di Whatsapp group, untuk lihat sambutannya macam mana. Boleh juga iklankan di FB dan Instagram tentang servis ini 👍

    2. @Ros Ahmad Sama-sama, happy to help 🙂 Boleh Subscribe untuk support kami juga ya hehe

    1. @Mohamad Azrel ​ Tidak, kami bukan AhLong. Direct Lending adalah platform yang menghubungkan peminjam dengan pihak bank dan koperasi (untuk penjawat awam) dan kredit komuniti (untuk pekerja swasta). Jadi dapat memudahkan urusan peminjam kerana tidak perlu ulang-alik ke bank. Boleh rujuk lebih lanjut dan baca review kami di website kami juga : https://www.directlending.com.my/ms/tentang-kami

  2. Semalam baru saje daftar jadi personal shopper, jadi byk bende yg sy perlu belajar so ape permulaan yg sy patut lakukan ?? Terima kasih

    1. Alhamdulillah, glad to know. First yang paling penting sekali kena set up social media. Sekarang ramai yang fokus pada video, jadi saya cadangkan hasilkan video produk tersebut. Boleh promote di semua media sosial, juga Tiktok. Juga boleh buka kedai di Shopee untuk senang ambil order juga

    1. Nice nyaaaa, yes marketing memang agak memenatkan. Min boleh relate sangat, tapi InshaAllah income mudah masuk.

    1. Pada pandangan saya, masih relevan cumanya perlu pilih lokasi yang stratergik dan mudah diakses.

  3. harga makanan kt foodtruck mahal… so mmg akan mengelak dr berjumpa foodtruck

    1. Mungkin itu cara mereka dapatkan balik modal, untung dan bayar gaji pekerja juga pada waktu yang sama. Tapi pilihan untuk membeli memang bergantung pada individu. Tiada paksaan 👍

Comments are closed.